Fellesskap og det gode liv

Bor du på Nye Woxen Gård, er det lagt til rette for et utall muligheter til å leve det gode liv. Uteområdene er laget for å nyte de fine sommerdagene i hagen. Her kan du ha parsellhage, utfolde deg i de felles drivhusene eller plukke frukt og bær. Med utekjøkken og sittegrupper kan du også flytte middagen ut i hagen om du ønsker det, mens barna eller barnebarna leker på lekeplassen.

Ved hovedinngangsdøren i vest finnes det et eget våtrom med vaskekar for firbeinte, der det også er mulig å vaske sykkelen i egnet utstyr etter de værharde turene på to hjul. I første etasje er hjertet av bygget for de golfinteresserte. Der ligger sameiets golfsimulator.

For de ski og sykkelinteresserte, finner man også eget rom for god behandling av utstyret både før og etter tur. Den kombinerte smøreboden og sykkelverkstedet kan vel også utvikle seg til å bli et møtested for likesinnede?

I tredje etasje ligger kanskje det sosiale hjertet av Nye Woxen Gård, en møblert lounge med direkteadkomst fra tunet. Kanskje tar du i mot middagsgjestene dine her for en aperitiff, eller treffer naboen til en kopp kaffe.