Om området

Bogstad er et vakkert og naturnært område i Oslo vest. Det grenser blant annet til Nordmarka og Voksen skog. Det levner liten tvil om at Bogstad er et landlig og stort område med mye vakker natur og masse turmuligheter. Som beboer på Nye Woxen Gård nyter du godt av det.

Woxen Gård ligger både sentralt og litt til baketrukket på Bogstad. Det er kort vei til de aller fleste fasiliteter og til sentrum tar det kun 20 minutter med offentlig kommunikasjon. Du bor rett og slett herliglandlig samtidig som sentralt, noe som er ganske unikt i Oslo i dag.

Få steder i Oslo kan tilby samme aktivitetstilbud som på Bogstad. Med Nordmarka som nærmeste nabo har du tilgang til milevis med løypealternativer for både ski, sykkel og gange. Ønsker du å slå noen ettermiddagsslag på Bogstad Golfbane, ta deg en løpetur rundt Bogstadvannet eller en kveldstur til Bogstad Gård finner du alt dette i umiddelbar nærhet.

Ca. seks minutter tar det å trille på sykkelen ned til Røa. Her finner dualt av fasiliteter og butikker som vi liker å ha i nærheten av der vi bor. Skal du gjøre storhandelen tar det tre minutter med bilen. Kiwi på Bogstad ligger et lite steinkast unna, det er veldig praktisk når man skal gjøre unna all hverdagshandling.