Salget er i gang!

Beskrivelse

Nå er salget i gang av 25 eksklusive selveierleiligheter i et leilighetsbygg et arkitektonisk særpreg og unik identitet, tegnet av det prisvinnende arkitektkontoret Code Architecture. Et prosjekt utenom det vanlige, med fellesfasiliteter som få andre prosjekter har. Alle leilighetene er på ett plan og får størrelser fra ca. 34 kvm til ca. 169 kvm. Bygget er over fire etasjeplan, samt full garasjekjeller, hvor det er heisadkomst til alle etasjeplan. Bebyggelsen ligger på en stor, romslig og frodig tomt som grenser til friområde med turstier, skiløyper og sykkelstier rett utenfor inngangsdøren – og Bogstad golf på andre siden av veien.

Den eksisterende låven vil rives og erstattes med et helt nyoppført og moderne leilighetsbygg med et tydelig historisk preg. Med sin rike historie og sterke lokale forankring er Woxen gård en viktig del av Røa, Bogstad, Sørkedalen og områdene rundt.

Leilighetene fremstår romslige og flere har eneboligkvaliteter som store boder, flere leiligheter med mulighet for vinrom, vannbåren gulvvarme med energi fra bergvarme, gasspeis, garasjeplasser, samt flere gjesteparkeringsplasser. De fleste leilighetene har tilgang til egne utearealer, samt tilgang til en fantastisk hage med en omfattende beplantningsplan som er godt planlagt i samråd med landskapsarkitektene hos Inby. Her vil det blant annet være to drivhus, sittegrupper med pergola, utekjøkken, kjøkkenhager/ parsellhager og petanquebane.

Alle beboerne vil blant annet ha tilgang til fellesrom med golfsimulator med sittegruppe, felles loungerom for mottakelse av gjester eller et møtested for gode naboer, smørebod for ski, innvendig sykkelboder, samt sykkel- og hundevask med enkel adkomst fra inngangspartiet.

Leilighetene fremstår med effektive og gode planløsninger med naturlige møbleringssoner. Interiørkonsept har vært utarbeidet i tett samarbeid med Interiørarkitekt Anne-Berit Moen fra Coloritt og Wenche Kolstad fra Interiørprosjekt. De har integrert gårdens historiske forankring og identitet med det moderne og funksjonelle, samtidig som de har skapt en sømløs og fin harmoni i leilighetene, og Nye Woxen Gård for øvrig.

 • Kjøkken leveres fra den tyske høykvalitetsleverandøren Poggenpohl for store leiligheter (over 90 kvm) og HTH for de mindre leilighetene (90 kvm og mindre)
 • Integrerte hvitevarer fra anerkjente Miele i store leiligheter og fra kvalitetsprodusenten AEG i de mindre
 • Baderomsinnredning fra Montana (store leligheter) og HTH (mindre leiligheter)
 • Lekre baderomsfliser på 60*60 cm fra Bergersen Flis
 • Baderomsutstyr fra kvalitetsleverandørene Ducholux og Dornbracht
 • Garderobeløsninger fra eksklusive Poliform (store leiligheter) og HTH (mindre leiligheter)
 • Eikegulv leveres fra Boen Parkett
 • Belysning fra bla. Deltalight
 • Det vil være anledning til individuell tilpasning av hver leilighet, samt tilvalg for farger, materialer og utstyr
 • I fellesarealene vil det være slipt betong på gulv i inngangsparti, trapper og korridorer. Lekre stålrekkverk og spilehimlinger i tak
 • Det blir mulighet for kjøp av innendørs garasjeplass til alle. Det vil være noen ekstra garasjeplasser, som det vil bli mulig å kjøpe i tillegg.
 • Godt med gjesteparkeringer utendørs
 • Tilgang til fellesrom med golfsimulator
 • Antatt salgsstart: 2. kvartal 2024
 • Antatt byggestart: 3. kvartal 2024
 • Estimert ferdigstillelse: 2. kvartal 2026

 

Beliggenhet

Et særpreget og unikt boligprosjekt – landlig og idyllisk beliggende – i naturskjønne omgivelser på Røa, Woxen. Her har man kort vei inn til Røa Sentrum med blant annet nye Røa Torg. Med denne beliggenheten har man den umiddelbare nærheten til marka, Bogstadvannet og Bogstad golfbane. Her har man natur og friluft og skiløyper som nærmeste nabo, samtidig som det er kort vei til alle servicefasiliteter man trenger i hverdagen.

Fritidsaktiviteter

Woxenområdet byr på rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter i hele Bærums og Nordmarka. Preparerte langrennsløyper, alpinbakker i Wyllerløypa/Tryvann, lysløyper og badevann ligger i umiddelbar nærhet. Det går turstier inn mot Bogstad gård og videre innover i marka. For den golfglade er det gangavstand til Bogstad golfbane, eventuelt kort vei til Grini og Haga golfklubb. Røa Bad og diverse treningssentre finner man i Røa Sentrum.

Servicetilbud

Kort vei til dagligvarehandel med blant annet Coop Mega og Meny på Røa og søndagsåpne Kiwi Bogstad. Det er gangavstand inn til Røa Sentrum med et godt utvalg av butikker, caféer, restauranter og helsetjenester, samt Røa Torg med apotek, frisør og Vinmonopolet, samt en rekke andre butikker.

Offentlig kommunikasjon

Umiddelbar nærhet til buss med holdeplass på Peder Ankers Plass og Bogstad Camping. Med T-bane fra Røa er det enkelt å ta seg inn til Oslo sentrum med alt av bymessige fasiliteter.

Skoler og barnehager

Bogstad skole, med 1.-7. klasse, ligger kun en kort spasertur unna, Voksen skole på andre siden av Woxenjordene, og Hovseter skole (8. kl. -10. kl.) som ligger ca. 2,5 km unna. Av barnehager finnes Fossekallen og Montessori barnehage som de nærmeste, ellers er det mange kommunale og private barnehager i området.

Meld din interesse på kontakt@woxengaard.no, eller benytt skjema nedenfor.