Bygg:
Sydøst
Leilighet
H0402
Etasje
4. etg
Antall rom
3 roms
BRA
92 kvm
Uteplass
8 kvm
Reservert parkering
10/-
Bod nr/kvm
10/5
Pris
14.500.000,-
Omkostninger
82.893
Totalpris
14.582.893

Arkitektens tanker

Nye Woxen Gård blir et unikt boligprosjekt, hvor det historiske låvebygget som brant ned i 1952, gjenoppbygges med nye og moderne leiligheter. Bygget vil forene fortid med nåtid, gjennom 25 unike boliger med arkitektonisk særpreg og egenkarakter. Vestfasaden inn mot gårdstunet vil bygges tilnærmet lik den historiske låven i samarbeid med byantikvaren. Denne fasaden vil gi prosjektet og miljøet inne på gårdstunet en unik atmosfære og historisk forankring. De tre andre fasadene vil på avstand gi bygget en historisk forankring, men vil få en særpreget og moderne arkitektonisk utførelse, med skråstilte spiler, delt med store vindusflater med mye lys og utsikt.

Hver bolig blir unikt utformet med gode effektive planløsninger, god takhøyde og store vindusflater som ivaretar sol- og utsiktsforhold på en god måte. Vinduer og balkonger vil få gjennomtenkte plasseringer, slik at utsikt og henvendelse til naturskjønne omgivelser ivaretas.

Med et stedlig inspirert boligprosjekt, skapes rammene for et meget attraktivt og levende bomiljø.

Nye Woxen Gård vil bli et nytt og moderne prosjekt i grønne og solfylte omgivelser, tett på byen, men med kort vei til Nordmarkas inngangsport og 100-åringen Oslo Golfklubb, med mulighet for golfglede hele livet.

Vi mener dette vil bli et arkitektonisk vellykket prosjekt, med et unikt innhold, som passer de som ønsker å bo sentralt, men i et sjarmerende hyggelig bomiljø utenfor «byens larm».

Vi tror dette blir et meget godt sted å bo.

Julian Sverd Lynghjem
Code arkitektur

 

Interiørarkitektens valg

Nye Woxen Gård er et unikt boligprosjekt, og det har vært en fornøyelse å utforme et interiørkonsept for disse leilighetene!

Beliggenheten i vakre, landlige omgivelser med en arkitektur helt utenom det vanlige, har det vært en stor inspirasjonskilde. Vi har ønsket å skape lyse, tidsmessige og funksjonelle interiører med et urbant preg for disse boligene. Nettopp kontrastene mellom det moderne og urbane, hvor boligen er en del av et landlig gårdstun, gjør dette spennende og unikt. Vi ønsker å skape et godt samspill mellom boligenes eksteriør og interiør. Utstrakt bruk av naturmaterialer som eik, osp og slipt betong i interiøret, sammen med malte lyse flater, synes vi fungerer godt i dette prosjektet. Det er lagt vekt på god kvalitet i alle detaljer. Vi har valgt ut materialer, innredninger til kjøkken, bad, garderober og belysning som leveres av produsenter som er kjent for kvalitet og godt design.

Samarbeid med utbygger, arkitekt, og megler synes vi har gitt gode resultater. Nye Woxen Gård vil bli et fantastisk sted å bo!

Anne Berit Moen
Coloritt Interiørdesign